Ny havn, nyt navn

|

Digitalt design
FJORDgraphic

|

Du er landet i en ny havn i fjorden. Hvad der før hed FoxDesign, hedder ny FJORDgraphic. Ny havn, nyt navn, ny hjemmeside. Hjemmesiden har fået en ny designprofil med inspiration fra FJORDEN, SKOVEN og BYEN. Med den nye hjemmeside følger ogå nye funktioner, så der er opstartet en blog – og du læse det første indlæg lige nu. Jeg synes selv det er helt fantastisk at lave en ny hjemmeside, så funktion og design kommer til at fungerer for dig som bruger.

Hvorfor så navnet FJORDgraphic? Det er ganske simpelt. Jeg bor i Vejle, som ligger i et fantastisk område hvor fjorden, skoven og byen smelter sammen og på hver deres måde giver liv – og mig inspiration til tanker og nye ideer. FJORDgraphic ligger vægt på ordet FJORD, dels fordi jeg gerne vil sætte fokus på det maritime liv omkring vand og fjorden – men også fordi ordet er beslægtet med ordet færd, der betyder rejse. Om det er en ny hjemmeside, visitkort, visuel identitet eller rådgivning, er det altid en rejse vi tager sammen og ikke hver for sig.

Der er fuld fokus på at synliggøre de ydelser jeg kan leverer til dig og noget af den fokus kommer også til at være en del af denne blog.

Jeg håber du vil tage godt imod det nye navn, nye hjemmeside og denne blog!

Menu