Nye navne i klassen

|

Alt det løse, Markedsføring
Navneskift

|

Sommerferien er for længst slut, varmen er forsvundet og farveskalaen udenfor er skiftet til en smukke nuancer der lugter af efterår og vinter. Sommeren har været fyldt med oplevelser (læs om dem), sol, sommer og masser af is :). Sensommeren og efteråret har indtil videre været fyldt med flyttedage og nye navne i klassen. Jeg har valgt at lave strukturen om i min virksomhed og dermed ændre nogle navne. Før hed min virksomhed “PETERSENGROUP” og var dette navn alle mine aktiviteter hørte under. Men det skabte en unødig ekstra kasse der skulle fyldes op og holdes vedlige i form af hjemmeside, mail osv.

Derfor har jeg nu omdøbt min virksomhed til DOT M. DOT M er mit lille og passioneret grafiske bureau, der leverer analogt og digitalt grafisk arbejde til glade kunder. MINIWERK er min webshop, som jeg så småt er ved at få startet op. Den vil fokuserer på grafiske elementer til hjemmet og fotokunst – som ofte af portrætter og motiver jeg selv har taget.

Og så skriver jeg ogå på min personlige blog, VEJLENSEREN. En blog om manden, hverdagen og Vejle. Om rejser, børn, DIY, mad og alt derimellem.

Der er også kommet nogle nye sociale profiler til, søg efter DOT M på Facebook og Instagram, så kan du følge med.

Menu